« All arrangementer

• This event has passed.

Rejsecafé: Få inspiration til dit livs rejseeventyr

8. Oct. kl. 14:00 - 16:00

Jysk Rejsebureau og Silkeborg Højskole inviterer til rejsecafé den 8. oktober kl. 14.00-16.30 på Silkeborg Højskole

Er du i gang med at planlægge dit livs eventyr? Så kom og bliv endnu mere inspireret af elever fra Silkeborg Højskole og en af Jysk Rejsebureaus erfarne rejsekonsulenter, der selv har rejst rundt i verden som backpacker. Her vil du få afdækket dine muligheder hvad enten du ønsker at få skræddersyet din egen personlige drømmerejse, lave frivilligt arbejde, rejse med en højskole eller tage på en grupperejse til flere lande med andre unge. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Program
Kl. 14.00-14.45 Rejseforedrag ved Anders Pedersen og Jeppe Christiansen. Rejsekonsulenterne vil foredraget fortælle om forskellige rejseformer og krydder det hele med vores egne rejser fra Tanzania, Bhutan, Nepal, Thailand, jorden rundt rejse, Peru, Bolivia og meget mere. De fortælle om: 1. Den frie rejse – klassisk backpacker rejse
2. Frivilligt Arbejde
3. Grupperejser for unge

Kl. 14.45 Cykeleventyr og frivilligt arbejde i Malawi

Kl. 15.00 Natur -og adventurerejse til New Zealand

Kl. 15.15 Fire peptalks om hvorfor du absolut skal tage til om Iran, Palæstina, Japan, eller Indien

Kl. 15.30-16.00 Snak med rejsekonsulenter og højskoleelever, som kan guide og inspirer dig til din rejse.

Arrangementet er gratis

Date: