Elevforeningen

Har du gået på Silkeborg Højskole og vil du gerne holde kontakten med dine højskolevenner, så er det bedste sted gennem Silkeborg Højskoles Elevforening, der er medlemsforening for højskolens tidligere elever.

Formålet er at holde kontakten mellem tidligere elever og Silkeborg Højskole ved lige.

Det sker blandt andet gennem:

• Et årligt elevstævne sidste weekend i september
  • Sommerkurset ”Silkeborg Momentum” i begyndelsen af august. Kurset foregår i samarbejde med højskolen
  • Forskellige ”SHout”-arrangementer som grill, hygge og kulturelle tiltag rundt i landet

Alle elever bliver automatisk medlem af elevforeningen, når højskoleopholdet slutter. Der er ingen tilmeldingsprocedure, og medlemsskabet er gratis.

Du kan finde elevforeningens hjemmeside her og Elevforeningens Facebook-side her.

Arrangementer på Højskolen

1. Det forunderlige univers ved professor Hans Kjeldsen