NYE FAG efteråret 17 (klik)

PERMAKULTUR /Et fag, hvor man får jord under neglene. Permakultur betyder “vedvarende kultur”, og i faget arbejdes der med forudsætninger for en vedvarende dyrkning og livsglæden ved at få ting til at gro.

MENNESKEMØDE /Er et fag, der nørder i, hvordan møder mellem mennesker finder sted. “Menneskemøde” er for den nysgerrige, der gerne vil mestre den gode samtale og forstå, hvad der sker, når vi møder nye mennesker.” Teorien baseres på bl.a. Kant, Nietzsche, Rousseau og Buber.

STORY TELLING /Et fag på engelsk for alle, der kan lide at fortælle historier, og som gerne vil opøve retoriske kvaliteter inden for det at fortælle.

SANGSKRIVNING /I sangskrivning giver vi os god tid til både at undersøge, læse og synge eksisterende sange og til selv at skrive og opbygge sangtekster.

LIVREDNING OG FØRSTEHJÆLP /Få førstehjælpsbevis med hjerte-lungeredning og bassinprøven, der gør dig i stand til at være livredder i en svømmehal.

TID TIL TÆNKNING /Et filosofisk fag, der belyser og diskuterer filosofiens væsen eller (spørgsmålet om) hvad tænkning vil sige, ud fra et udvalg af tænkere, filosofiske og skønlitterære tekster.

 

 

 

Skills

Posted on

20. June 2017