Silkeborg Momentum

6. – 10. august 2017

Toptunet højskolenærvær

Savner du dine højskolevenner, højskolen og fællesskabet? Eller kunne du bare godt tænke dig at prøve højskole for en uge?

MOMENTUM er sommerkurset, der kan fungere både som prolog og (fortsat) epilog til dit højskoleophold.

Overskriften for Momentum 2017 er: Ære og Skam. 
I genkendeligt højskolefællesskab stiller vi skarpt på begreberne ære og skam gennem workshops, foredrag, debatter, oplæg og leg. Samtidig er der selvfølgelig plads i programmet til at du kan sejle kajak, kaste en volleyball, gå en tur ved søen, slikke sol på bænken i Solkrogen og spise rigeligt af Karins frokostbuffet! Sidst men ikke mindst, skal vi sammen gå bersærk i en MIDDELALDER-DAG. Vi kan endnu ikke afsløre nærmere detaljer, men vi lover, at bliver helt forrygende!

I løbet af ugen kommer du både til at møde mindst en politiker, en teolog og en kunstner, der sætter temaet spil. Navnene afslører vi senere! – og så kigger skolens lærere naturligvis forbi og byder indenfor til deres ynglings højskoleaktiviteter.

Alt ovenstående får du sammen med gen- og nyfortolkninger af alle de bedste højskoledyder – fx bræt- og boldspil, sang, ballade, diskussioner, tons i skoven, en masse kærlighed – og det hele i fællesskab med hinanden.

Kurset er som altid arrangeret sammen med Silkeborg Højskoles Elevforening. Og tilsammen tør vi godt love, at forudsætningerne for et skønt sommerophold på Silkeborg Højskole er til stede.

Prisen for kurset er 1450 kr. Hvorfor vente? Tilmeld dig nu ved at trykke på knappen herunder. Og følg med på Facebook for løbende opdateringer om kurset: https://www.facebook.com/events/951243591645679/