Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Åben Højskole: Story slam v. Thomas og Kristian Kirk

21. mar. kl. 19:30 - 21:30

Gode story slam historier forsøger ofte at finde en mening eller koble elementer i vores hæsblæsende fragmentariske liv og dermed kaste nyt lys over egne og andres livsfortællinger.

Denne aften vil Kristian og Thomas fortælle en masse story slam historier og fortælle om deres opfattelse af den gode, personlige fortælling og give tips til, hvordan man kan finde frem til sine egne gode historier.

GRATIS ADGANG

Hvad er story slam?
Story slam er en konkurrence i historiefortælling, hvor deltagerne fortæller selvoplevede historier af seks minutters varighed og publikum stemmer på aftenens fortæller til sidst. Konceptet er inspireret af New Yorker-fænomenet The Moth, og der har de seneste fem år været afholdt månedlige story slams i Danmark på scener i Aarhus, Odense og København.

Om foredragsholderne:
Kristian Kirk er lærer på Hadsten højskole og har undervist i faget story slam siden 2015. Vinder af story slam på Teater Katapult i Aarhus 2015.

Thomas er vært og workshopunderviser i story slam på Teater Katapult i Aarhus siden 2015. Vinder af story slam i Aarhus 2013. Medlem af bestyrelsen for Fortællere i Danmark.

Detaljer

Dato:
21. mar.
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1775785266056917

Sted

Silkeborg Højskole
Platanvej 12
Silkeborg, 8600 Denmark

Arrangør

Silkeborg Højskole