• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Adventurerace Junior DM 2019

26. apr. kl. 9:00 - 18:00

Allerede sidste år fik vi på Silkeborg Højskole idéen om at afvikle danmarksmesterskab for juniorer på og fra vores fantastiske beliggenhed med adressen Platanvej 12, 8600 Silkeborg. Det er tanken, at vi som arrangører er en upartisk partner og ikke giver nogle af de medvirkende hjemmebanefordel. Løbslederne underviser selv i adventure race på Silkeborg Højskole og er passioneret omkring sporten – med alt hvad den indebærer, så vi synes at det er oplagt at sætte rammerne for et ultra fedt junior DM i år!

Program

Kl. 09.00 I ankommer senest på dette tidspunkt og lægger cykler, skiftezonegrej og energi/væske ud på vores fodboldbane i markerede båse.

Kl. 09.15 I stiller jeres sko på gangen uden for højskolens svømmehal, tager et grundigt bad i omklædningen og klæder om til badetøj. Samtidig er der briefing for lærere og hjælpere i solkrogen.

Kl. 09.30 Alle deltagere er klar til information i svømmehallen og prologstart.

Kl. 14.45 forventes de første i mål.

Kl. 15.45 lukker mål.

Kl. 16.00 Præmieoverrækkelse og tak.

Discipliner

• MTB
  • O-løb
  • Rebaktiviteter
  • Kano
  • Svømmehal
  • Bike ‘n’ run
  • Samarbejdsopgaver m.m.

Udstyr

Holdudstyr består af

• Førstehjælpsgrej: en kompresforbinding, to stk. plaster, en intakt alufolie og min. to meter sportstape
  • En Mobiltelefon med nummer til løbsledelsen (51868661) pakket vandtæt
  • Et kompas
  • En Lygte/pandelampe
  • To vandtætte tuscher

Personligt udstyr består af

• En cykel/MTB
  • En hjelm
  • En taske
  • Badetøj og håndklæde
  • Væske og energi

Regler

Deltagelse. I kan læse om krav til hvert hold på www.ar-union.dk under fanen race.

DARU Standardreglement. Vi henviser i første omgang på klassisk vis til DARU´s standardregler (https://www.ar-union.dk/files/Standardregler_DK.pdf).

Underskrifter. Husk at hver person/hold skal medbringe en accept fra en værge, da man for at deltage i adventurerace juniormesterskabet skal være under 18 år. Værgen kan godt være en skoleenhed.

Resultatafgørelsen. Klassementet og dermed DM-titlen og øvrige podiepladser afgøres efter følgende rækkefølge (der henvises til standardreglernes klassement E): Længste ubrudte streg af CP, dernæst antal TA, dernæst antal CPV og dernæst hurtigste tid.

Forbudt træningsområde. Det er forbudt at træne i skovene og det bynære miljø omkring Silkeborg Højskole i tiden op til DM.

Miljø og specifikke regler. Husk at vi til enhver tid kun efterlader vores egne fodspor og cyklens dækspor i naturen og byrummet. Det er adventureracerens ID at være yderst miljøbevidst. Brug offentlige skraldespande undervejs eller opsatte sorte sække ved Silkeborg Højskole.

Følg den alment gældende færdselslov i trafikken og pas på hinanden og andre brugere af skoven eller personer i bybilledet.

Vi vil gerne bevare de gode relationer til alle omkring os, så vi også kan sikre fremtidige tilladelser til at lave arrangementer som dette.

Husk at læse, forstå og efterleve de specifikke krav, der måtte være nedskrevet på de enkelte kort eller i roadbooken. Dette kunne fx være, at områdetilladelsen kun gælder færdsel på stierne og ikke i terrænet, eller at I skal notere noget ved næste post, men klippe posten efter.

Tilmelding

Vi beder jer tilmelde alle deltagende hold via nedenstående link. Bemærk, at vi skal bruge navn og e-mail per person og holdnavn og skole per hold ved hver tilmelding. Vi videregiver emailoplysninger til DARU (Dansk Adventure Race Union), så de har mulighed for fx at sende info om races i cuppen og adventure race i foreningslivet.

Dato:
26. apr.