Familie Adventure Race

22. sep. kl. 10:00 - 14:00

Gratis

Familie Adventure Race afholdes den 22. september 2018 og er et gratis arrangement for dig og din familie. Vi vil åbne den fagre adventure race verden op for jer og modificerer også denne holdaktivitet, så den er målrettet familier med børn eller ældre i alle aldre. I skal altså udfordres i at samarbejde med jeres familie og forhåbentlig få en hyggelig og sjov oplevelse i fællesskab. Familie Adventure Race afholdes udendørs på Silkeborg Højskoles faciliteter.

Deltagelse i Familie Adventure Race kræver tilmelding, hvor I oplyser jeres navne, aldre og holdnavn.

Du skal lave en seperat tilmelding for hver deltager på holdet.

Program:

Kl. 10.00 Check-in og kortudlevering ved hovedindgangen (kom i god tid)

Kl. 10.30 Briefing af baneforløb og regler (samt spørgsmål og svar) i Solkrogen

Kl. 10.50 Startopgaven introduceres og løbet skydes i gang

Kl. 13.30 Mål lukker, og efterfølgende fælles afslutning

Baneforløb, holdstørrelse, alder og krav:

Løbet er bygget op som et stjerneløb med en start – og slutopgave. Se illustration. Distancerne er relativt korte, da vi bliver på skolens omkringliggende arealer, men det kræver bevægelse for at løse alle opgaver. I får brug for jeres orienterings- og samarbejdsevner.

Vi konkurrerer ikke officielt mod hinanden og aktiviteten er designet, så holdstørrelsen er ubegrænset (hvis I er mange der gerne vil følges ad), men jo flere man er på et hold, jo mindre er der at lave og omvendt kan det blive intenst fx kun at være to.

Tanken er at alle der vil deltage, kan deltage! Derfor er der ikke sat aldersbegrænsning på. Er du gravid, ganghjulpet af en stok eller barn/voksen uanset alder, så kom og deltag.

Hvis der skal være et krav, så er det at der bør være min. én på hvert hold som kan læse en instruks. Ellers er der helt sikkert et andet hold der kan hjælpe og guide.

Dato:
22. sep.