Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Åben Højskole: Håb – et forsvar for fremtiden

1. maj. kl. 19:30 - 21:30

Dette foredrag er et helhjertet forsvar for håbet og en veldokumenteret afvisning af den dommedag, medierne fortæller os er på vej. Baseret på Kristian Leths bog af samme navn, er foredraget underbygget igennem masser af data og interviews med internationale videnskabsmænd og eksperter, som sagligt argumenterer for, at vi skal mane frygten i jorden.

Musiker, skuespiller og forfatter Kristian Leth forklarer hvorfor vi egentlig burde være mere optimistiske nu, i denne tid, end nogensinde før.

Vi mennesker har altid forudsagt verdens nært forestående undergang. I dag fylder klima, terror og pandemier aviser, tv og hjemmesider, og alle har hver deres take på, hvordan verden snart ender eller i det mindste undergår katastrofale forandringer. Det er blevet umoderne at håbe og tro på, at det kan være anderledes. Optimisme er naivt. Det er uncool at være entusiastisk, når det kommer til fremtiden.

Men hvorfor er det sådan? Hvorfor har vi mennesker altid frygtet fremtiden? Og er det egentlig mere velbegrundet i dag end tidligere? Eller mindre? Og hvad gør det ved os som mennesker, at have frygten som grundtone i livet?

Arrangementet er gratis og åben for alle. Tilmelding er ikke nødvendig.

Detaljer

Dato:
1. maj.
Tidspunkt:
19:30 - 21:30

Arrangør

Silkeborg Højskole
Telefon:
86 82 29 33
E-mail:
info@silkeborghojskole.dk
Hjemmeside:
silkeborghojskole.dk

Sted

Silkeborg Højskole
Platanvej 12
Silkeborg, 8600 Danmark
+ Google Map