fbpx

Er Grundtvig død? – Foredrag og interview med forfatter Laura Ringo

Med udgangspunkt i sin roman "Grundtvig er død", fortæller forfatter Laura Ringo om egne observationer fra romanuniverset med et humoristisk og kærligt islæt.
Laura Ringos roman "Grundtvig er død" er en underholdende og original komedie om en forfatterhøjskoles begærfyldte længsler, intrigante magtkampe og uforløste forfatterdrømme.

Gratis

Bisse Klaverkoncert

Silkeborg Højskole Platanvej 12, Silkeborg

Siden sommeren 2021 har den danske sanger og sangskriver Bisse opført klaverkoncerter rundt omkring i Danmark. Der er ikke tale om specifikke værker, men om uforudsigelige solokoncerter med udgangspunkt i Bisses forkærlighed for klaveret og hans indtil videre tretten udgivne albums. Koncerten er gratis og åben for alle. Tilmelding er ikke nødvendig, men vi lukker dørene, når salen er fyldt.

Gratis

Kan demokratiet tabe? Foredrag med Clement

Silkeborg Højskole Platanvej 12, Silkeborg

Kan demokratiet tabe? Ja, er det korte svar fra tv-vært, bladudgiver mm. Clement Kjersgaard. Verden befinder sig i en tilsyneladende endeløs række af kriser, hvor både politikere og presse forgæves forsøger at finde fodfæste. Og bag nyhedsdøgnets breaking-bjælker skjuler sig en række større spørgsmål, som fortjener langt større opmærksomhed.

Demokratiets udfordringer kommer ikke kun fra lande som Kina og Rusland og tech-giganterne – de handler også om hvad vi selv gør (og glemmer).

Gratis

Alsangsaften

Silkeborg Højskole Platanvej 12, Silkeborg

Kom og syng med til alsang d. 4 maj og vær med til at mindes Danmarks befrielse. Vi skal synge de største fædrelandssange fra Højskolesangbogen.
Alsang er en tradition fra afslutningen af 2. verdenskrig, hvor vi i Danmark markerer befrielsen med fællessang og lys i vinduerne.

Gratis