Eleverne på Silkeborg Højskoles politikhold søger en ny underviser

Stillingsopslag:
Oldfrueassistent

Silkeborg Højskole søger en oldfrueassistent med ansættelse fra 1. august 2022. Stillingen er på 30 timer ugentligt.

I samarbejde med skolens oldfrue står du for den daglige rengøring og klargøring af værelser og lokaler. Højskolen er hjem for 130 elever, og en del af dit job vil også bestå i at vejlede eleverne under deres daglige rengøringstjanser og lære dem “at holde hus”.

Vi søger en profil som

• har solid rengøringserfaring fra tidligere jobs
  • kan og vil stå for den daglige rengøring og klargøring
  • har et moderligt blik for elever og skolens rammer
  • er ansvarsfuld, engageret og har et positivt sind
  • er omhyggelig og har sans for detaljerne
  • forstår at motivere og engagere unge (måske har du endda selv været på højskole)
  • ikke er bange for at bruge IT
  • er holdspiller og gerne aktivt foreningsmenneske
  • har lyst til at indgå i et tæt kollegialt fællesskab.

Vi tilbyder

• en 30 timers stilling på en velordnet og meget afvekslende arbejdsplads med et dynamisk arbejdsfællesskab bestående af ca. 35 fastansatte medarbejdere (lærere, kontor, pedel- og serviceafdeling, køkken og svømmehal). Pedel- og servicesektoren udgøres af seks medarbejdere.
  • ansættelse pr. 1. august 2022 eller snarest derefter.
  • løn efter aftale.

Arbejdstiden er hverdage kl. 7.00-13.00.  I sommerperioden også lørdage. Højskolen lægger året igennem hus til diverse arrangementer, hvorfor du må forvente at stå til rådighed nogle aftener i løbet af året samt enkelte weekender.

Ansøgningsfrist

Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning snarest muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgning stiles til forretningsfører Roan Hjørnholm Pedersen på info@silkeborghojskole.dk. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås på 86 82 29 33.

Om Silkeborg Højskole

Silkeborg Højskole er en moderne højskole oprettet af FDF med rod i den grundtvigske højskoletradition. Skolen ligger midt i Søhøjlandets enestående natur og har veludstyrede faciliteter (idrætshal, fitnesslokale, musikhus, værksteder, biograf mv.), og samtlige værelser er med udsigt til den smukke natur. Desuden har skolen egen svømmehal. Skolen udbyder både lange kurser (august – maj) og korte sommerkurser af en uges varighed (juni – august).