Eleverne på Silkeborg Højskoles politikhold søger en ny underviser

Afløsere søges til rengøring og opvask

Oplagt som fritidsjob efter skole eller studie.

Vi har brug for friske folk m/k, som kan tage del i rengøringen eller opvasken under ferie, højsæson og ved ad hoc-situationer. Du skal kunne arbejde selvstændigt.

Du skal være fleksibel, arbejdsom og have lyst til at være på vores hold. Det er en fordel, hvis du er lokal i Silkeborg og vi forventer, at du er mødestabil og positivt indstillet. Du går formentlig på gymnasiet eller lignende.

Vi har et lille, fast team, som varetager rengøringen af skolen. Skolens elever bakker op med rengøring i faste områder, da skolen jo er deres hjem. Ofte har vi dog brug for ekstra hænder til at tage en tørn sammen med det faste team.

I sommerperioden har vi mange unge hjælpere til især lørdags-rengøring, når højskolens korte kurser slutter, og der skal gøres klar til næste uges kursister.

I skolens køkken har vi især i sommerperioden brug for hjælpere i opvasken og til andre serviceopgaver.

Kontakt

Er du interesseret, så kontakt Roan H. Pedersen. Han træffes bedst tirsdag kl. 13.00 – 15.00 og torsdag kl. 8.30 – 10.00 på tlf. 87204232 eller kan skriftligt kontaktes på rhp@silkeborghojskole.dk