Eleverne på Silkeborg Højskoles politikhold søger en ny underviser

Silkeborg Højskole søger kok til årsvikariat

Silkeborg Højskole søger en kok til at indgå i et team af fem uddannede medarbejdere, der hver dag laver mad til 125 sultne unge mennesker og 25-30 madglade kolleger. Stillingen er et årsvikariat.

VI FORVENTER AT DU…

• brænder for at lave god, sund og velsmagende mad af årstidens gode råvarer
  • har kendskab til og interesse i at lave/udvikle spændende vegetarretter
  • kan arbejde selvstændigt og tage initiativ
  • har erfaring fra et lignende job eller storkøkken
  • kan indgå i et tæt kollegialt fællesskab, hvor vi hjælper hinanden i en ofte travl hverdag
  • har lyst til at møde eleverne i øjenhøjde og med et smil, når de færdes i køkkenet
  • er indstillet på aftenarbejde (ca. to gange om ugen) og weekendarbejde (ca. hver tredje weekend)

VI TILBYDER
Vi tilbyder et meget alsidigt job på en arbejdsplads, hvor to dage sjældent er ens. Du vil få mulighed for at udfolde din faglighed – både når der skal laves hverdagsmad, og når der skal kræses om retterne til festlige lejligheder.

ANSÆTTELSE
Pr. 1. september 2019 eller tidligere.

ANSØGNINGSFRIST
Onsdag 17. juli kl. 12.
Ansøgning stiles til Køkkenleder Karin Klesner på email: kk@silkeborghojskole.dk
Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Karin på telefon 20682661.

VORES KOSTPROFIL
Læs mere om vores kostprofil.

OM SILKEBORG HØJSKOLE
Silkeborg Højskole er oprettet i 1969 af FDF som en gave til den danske ungdom og har rod i den grundtvigske højskoletradition. Højskolen er derfor hjem for ca. 125 unge mennesker fra august til december og fra januar til juni og 30 ansatte. I løbet af året danner vi også ramme om forskellige møder, weekendkurser og kulturelle arrangementer, hvor besøgende naturligvis også nyder godt af køkkenets dejlige mad. Endelig afvikler vi i sommermånederne juni til august ugekurser for et modent publikum.