åbent hus lørdag d. 4. maj

Vi åbner skolen op og står klar til at vise dig rundt, så du kan se vores faciliteter og høre om både fag, rejser og dagligdagen på højskolen.

Du kan også snakke med elever og lærere og få svar på spørgsmål om økonomi, mad, rejsevalg og andre ting, du overvejer inden dit højskoleophold.

Arrangementet er gratis.

Program
13.00-14.00: Velkomst i foredragssalen efterfulgt af rundvisning ved elever og lærere.
14.00-16.00: Højskoleelever indbyder til faglige workshops og udstillinger.

[]
1 Step 1
Bemærkninger
0 /
Jeg interesserer mig særligt for:
Hovedfag
Jeg overvejer at tage på højskole i
Mine kontaktinformationer:
Fornavn
Efternavn
AdresseVejnavn, husnr.
Postnr
Telefonnr.
Samtykke
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Fagene på højskolen

Du sammensætter dit eget højskoleophold af hovedfag, eksistensfag og valgfag.

Hovedfag: Kunst

Kunst bevæger sig i spektret mellem idé og eksperimenter til opøvelse af håndværk og klargøring af udstillinger.

Hovedfag: Friluftsliv

Med rejse til Norge. Det midtjyske Søhøjland pirrer vores sanser og udfordrer os, og vi mærker naturens rytme og skiftende farver.

Hovedfag: Idræt og vandsport

Vil du forbedre din kondition og udvikle dig kropsligt og personligt? Så er det her faget for dig!

Hovedfag: Musik

På musiklinjen kan du udvikle dit talent, dit øre for detaljer i musik, instrument-færdigheder og din brede musikalske forståelse.

Hovedfag: Politik

Alle har ansvar. Fordomme skal prøves af i den virkelige verden, for sådan bliver de til holdninger.

Hovedfag: Change Makers

Bliv klogere på projektledelse, gruppedynamik, social forandring og menneskerettigheder i et internationalt miljø. Undervisningen er på engelsk.

Eksistensfag

Du kan vælge to eksistensfag, når du sammensætter dit højskoleophold. Se listen over eksistensfag.

Valgfag

Du kan vælge tre-fire valgfag og fokusere på din interesse eller brede dig ud. Se listen over valgfag.