fbpx

KursusPlus –
uddannelse for unge ledere

For lidt over 50 år siden oprettede FDF Silkeborg Højskole til alle unge i Danmark. Nu vil højskolen give noget tilbage, og derfor er KursusPLUS opstået som en gave til alle unge med en leder i maven.

KursusPLUS blander det bedste fra højskoleverdenen og FDF. Silkeborg Højskole har dannelse, højt til loftet, plads til fordybelse og nogle fantastiske rammer og naturskønne omgivelser. FDF har et stærkt fællesskab, nysgerrighed, leg og en evne til at give blivende oplevelser til børn og unge. Det er, hvad du kan forvente at få ud af en tur på KursusPLUS.

En blank tavle. Kurset afholdes for første gang. Vi har planlagt et godt program med tid til fordybelse og vægt på det sociale samvær. Vi har sat rammerne, men det er jeres opgave at fylde dem ud og skabe det indhold og de traditioner, som fremover skal kendetegne kurset. Vi håber, derfor at så mange som muligt vil gribe muligheden for at skabe noget nyt.

Fællesskabet er vigtigt på KursusPLUS. Målet med kurset er at skabe et netværk for unge ledere, som man kan kontakte, når man har brug for hjælp og sparring fx i sit FDF-arbejde. Derfor dyrker vi fællesskabet på tværs, og samtidig er der tid i programmet til at snakke med gamle og nye venner.

Værktøjer og erfaringer til fx FDF-arbejdet er et af hjørnestenene i kurset. Vi har samlet nogle af de mest erfarne og dygtigste instruktører i FDF inden for deres område. På kurset vil man få nogle helt konkrete aktiviteter og værktøjer med, som kan bruges i det daglige arbejde som leder i kredsen eller til afvikling af større arrangementer i forbundet. Undervisningen vil foregå gennem konkrete aktiviteter og øvelser, som følges op på og reflekteres over, så deltagerne kan sætte det i deres egen sammenhæng.

Er du i tvivl om KursusPLUS er noget for dig, så er du velkommen til at kontakte kursusleder Thomas Hundebøll med spørgsmål.

Programmet på kurset består af både tid i grupper og fællestid for alle. Vi begynder dagen sammen og herefter vil man typisk være i sine grupper indtil aftensmad. Om aftenen er der fællesprogram med vægt på det sociale. Der vil være lejrbålsunderholdning, spændende workshops, kæmpelege, men også mulighed for, at du kan sammensætte dit eget program.

Vi håber, du er blevet tændt på en ny lederuddannelse og inviterer nogle af dine venner med.

Datoer
Onsdag d. 13. april kl. 16.00 til mandag d. 18. april kl. 11.00 på Silkeborg Højskole

Kursusleder:
Thomas Hundebøll, FDF-leder og underviser på Silkeborg Højskole

TILMELDING (UDSOLGT)