3656262 5195325 5629851

Unge er presset i bund af præstationskulturen i uddannelserne og på sociale medier. Vi galopperer medvilligt med konkurrencestaten i stedet for at sætte bremsen i.
Det mener stifter af Ungdomsbureauet og cand.mag. i filosofi Olav Hesseldahl. Sammen med Kenneth Salomonsen og Martin Fehr Therkildsen, der også er fra Ungdomsbureauet, holder de foredraget Ung i konkurrencestaten på Silkeborg Højskole onsdag den 16. september kl. 19.30.

Foredraget handler om, hvordan konkurrencestatens logikker har sat sig i ungdomssindet og presser unge til at yde det maksimale hele tiden. Foredragsholderne trækker på deres egen erfaring og arbejde med unge mennesker, når de diskuterer, hvad det betyder for de unge.

Ungdomsbureauet er en non-profit organisation, der har til formål at skabe begivenheder, som involverer unge i samfundsdebatten, herunder politiske beslutningsprocesser. Derudover arbejder Ungdomsbureauet for at skabe offentlig opmærksomhed på samfundsproblematikker, der vedrører unge og arbejder for at unge høres i debatterne.

Alle er velkomne til foredraget. Der er fri entré, og tilmelding er ikke nødvendig.