Elevportrætter - Silkeborghøjskole

Åbent hus lørdag den 2. maj kl. 14-17.

Overvejer du at tage på højskole, så kom forbi Silkeborg Højskole, snus til højskolelivet og fornem stemningen i dagligstuen, undervisningslokalerne og i musikhuset.

På Højskolernes Dag åbner lærere og elever højskolen, så du får mulighed for at se faciliteterne, høre lidt om fagene og stille spørgsmål til livet som højskoleelev.

Du kan også få svar på spørgsmål om økonomi, rejser, mad og andre ting du overvejer, inden du vælger højskole.

Til sidst inviterer vi dig til en koncert med vores musikhold samt tidligere elev og singer/ songwriter Kristina Anna.

Kl. 14.00-15.00 Rundvisning på skolen af lærere og elever
Kl. 15.00-16.00 Åbne værksteder og workshops
Kl. 16.00-17.00 Koncerter

Tilmelding
Tilmelding til dagen kan ske på info@silkeborghojskole.dk eller på tlf. 86822933. Skriv, om du kommer alene, eller om du har ledsagere med.

Rundvisning på en anden dato
Er du forhindret i at komme denne dag, så ring til os eller send en mail, så finder vi en anden dato til en personlig rundvisning.