nyheder-15-01-14-ny-ledelse

Pr. 1. januar er Silkeborg Højskoles nye ledelse samlet. Inden kursusstart samledes forstander Jacob Zakarias Eyermann og viceforstander Jan Lundum med resten af højskolens medarbejdere – alle klar til at tage imod de nye elever og til at springe ind i et nyt højskoleår.

“Det er en god fornemmelse at være i gang og at skabe højskole sammen med det nye hold elever. Ingen hold er ens, så man ved aldrig helt, hvor det ender, og derfor bliver hvert højskoleophold forskelligt.

Silkeborg Højskole har stærke rødder, og det er vigtigt, men samtidig skal den også have fødder, så den kan flytte sig. Vi skal have mod til at afprøve nye ting, kvaje os og finde den rette måde at være højskole på i 2015 og årene fremover. Det arbejde går vi langsomt i gang med og Silkeborg Højskole er et fantastisk sted med en masse muligheder, så det er med glæde og kun en lille smule bæven, at vi kaster os ud i det.”, fortæller forstander Jacob Zakarias Eyermann om den nye opstart på Silkeborg Højskole.