fbpx

Magasin

Hvis du har lyst til at være med til både at få idéen, skrive artiklen, layoute den og trykke det færdige Magasin, så er det her faget.

Fire gange skal vi nå at udgive et Magasin. Så vi begynder første dag med et redaktionsmøde. Vi udvælger redaktører, journalister, fotografer og klummeskribenter. Der er nok at tage fat på. Reportager, features, interviews, dybdeborende journalistik og den eftertænksomme kronik. Men der er selvfølgelig også plads til det sjove. Arkivrotten, klummer, bagside og madanmeldelser af frokostbuffeten.

Vi skal prøve os frem med forskellige genrer, lære af hinanden og det gode eksempel og så øve os. Virkelig øve os så vi bliver bedre og bedre til at formidle det væsentlige.

Vi kommer til at arbejde i InDesign. Lære de tekniske detaljer. Arbejde med at sætte artiklerne op, redigere billederne samt udarbejde et gennemført layout. Så det hele kommer til at se lækkert og indbydende ud.

Hver måned slutter med en sikkert alt for hektisk deadline, hvor vi skal nå at trykke hele molevitten, så Magasinet ligger klar, varm fra trykken, til alle de nysgerrige læsere på højskolen.

Game Theory

Eleverne fra Forår 2019-semesteret står bag magasinet her