Magasin

Hvis du har lyst til at være med til både at få idéen, skrive artiklen, layoute den og trykke det færdige Magasin, så er det her faget.

Fire gange skal vi nå at udgive et Magasin. Så vi begynder første dag med et redaktionsmøde. Vi udvælger redaktører, journalister, fotografer og klummeskribenter. Der er nok at tage fat på. Reportager, features, interviews, dybdeborende journalistik og plads til den eftertænksomme kronik. Men selvfølgelig også plads til det sjove. Arkivrotten, klummer, bagside og madanmeldelser af frokostbuffeten.

Vi skal arbejde journalistisk med de forskellige genrer, lære af hinanden og det gode eksempel, og så øve os. Virkelig øve os, så vi bliver bedre og bedre til at formidle det væsentlige.

Vi kommer til at arbejde i InDesign. Lære de tekniske detaljer. Arbejde med at sætte artiklerne op, redigere billederne samt udarbejde et gennemført layout. Så det hele kommer til at se lækkert og indbydende ud.

Hver måned slutter med en sikkert alt for hektisk deadline, hvor vi skal nå at trykke hele molevitten, så Magasinet ligger klar, varm fra trykken, til alle de nysgerrige læsere.

Game Theory

Eleverne fra Efterår 2018-semesteret står bag magasinet her