fbpx
Tour de Denmark ved vesterhavet

Studie­rejse

søhøjlandet

Naturen og fællesskabet kalder! Vi skal ud og opleve Søhøjlandet fra forskellige naturvinkler og højder i et tempo, der giver rum til samvær, glæde og velvære. De 10 dages rejse består af to dele med forskelligartede aktiviteter og fællesskab.

Tour de Denmark med ude i stalden

Første del består af vandring i mindre grupper. Hver gruppe planlægger selvstændigt deres vandretur inden afgang. Destinationen er fælles for alle, men ruterne er forskellige. Alle grupper mødes samme sted efter nogle dages vandring. Her er det tid til gensynsglæde og erfaringsudveksling, men også omstilling til anden del af turen. Del to består af kano- og kajaksejlads op ad Gudenåen. Efter en dags sejlads går vi i land og slår lejr for aftenen og natten. Her er temaet back to basic. Vi skal vi basale udeaktiviteter og leve lejrlivet sammen. Derudover vil vi også igangsætte forskellige fysiske aktiviteter som fx o-løb og små håndværkssysler. 

Tour de Denmark med ude i stalden

Praktisk omkring udstyr
Der er noget specielt ved at vandre med få ejendele og kun medbringe det, man har brug for. En rygsæk skal foruden personligt udstyr også kunne rumme gruppens telt, kogegrej, mad og lejrudstyr. Specielt på vandreturen bliver vægten og volumen af bagagen meget tydelig. 

Der venter dig et eventyr med magiske øjeblikke i bålets skær, sang blandt trækroner og udsigter over dale og søer.

Tour de Denmark med ude i stalden

Fakta

Rejsen tilbydes både om efteråret og foråret.

Pris: 1500 kr. inkl. måltider, transport og overnatning.

Brug prisberegneren til at finde ud af hvad dit højskoleophold vil koste med denne studierejse.