fbpx
Tour de Denmark ved vesterhavet

Studie­rejse:

søhøjlandet

Studie­rejse

søhøjlandet

Naturen og fællesskabet kalder! Vi skal ud og opleve Søhøjlandet fra forskellige naturvinkler og højder i et tempo, der giver rum til samvær, glæde og velvære. De 10 dages rejse består af to dele med forskelligartede aktiviteter og fællesskab.

Tour de Denmark med ude i stalden

Første del består af vandring i mindre grupper. Hver gruppe planlægger selvstændigt deres vandretur inden afgang. Destinationen er fælles for alle, men ruterne er forskellige. Alle grupper mødes samme sted efter nogle dages vandring. Her er det tid til gensynsglæde og erfaringsudveksling, men også omstilling til anden del af turen, hvor vi slår lejr. Her er temaet back to basic. Vi skal vi lave mad over bål, nakke og æde dyr, vinterbade og finde gamle håndværkssysler frem. Derudover vil vi også tilbyde forskellige fysiske aktiviteter som o-løb og mountainbike. 

Tour de Denmark med ude i stalden

Praktisk omkring udstyr
Der er noget specielt ved at vandre med få ejendele og kun medbringe det, man har brug for. En rygsæk skal foruden personligt udstyr også kunne rumme gruppens telt, kogegrej, mad og lejrudstyr. Specielt på vandreturen bliver vægten og volumen af bagagen meget tydelig. 

På vandet er vægten ikke afgørende – det er derimod vandtætheden. Du kan med fordel investere i et par drybags, og ellers har højskolen tønder og plastsække til samme formål.

Der venter dig et eventyr med magiske øjeblikke i bålets skær, sang blandt trækroner og udsigter over dale og søer.

Tour de Denmark med ude i stalden

Fakta

Rejsen tilbydes i efteråret 2021 og foråret 2022.

Pris: 1500 kr. inkl. måltider, transport og overnatning.

Brug prisberegneren til at finde ud af hvad dit højskoleophold vil koste med denne studierejse.