fbpx
Tour de Denmark ved vesterhavet

Studie­rejse:

søhøjlandet

Studie­rejse

søhøjlandet

Naturen og fællesskabet kalder! Vi skal ud at opleve Søhøjlandet fra forskellige naturvinkler og højder, samt i et tempo, der giver rum til samvær, glæde og velvære. De 10 dages rejse opdeles i to dele med forskelligartede aktiviteter og fællesskab.

Tour de Denmark med ude i stalden

Første del består af vandring i mindre grupper, hvor hver gruppe før afgang selvstændigt planlægger deres egen vandretur. Destinationen er fælles, men ruterne er forskellige. Alle grupper mødes samme sted efter de fem dages vandring. Her er det tid til gensynsglæde og erfaringsudveksling, men også omstilling til anden del af turen, hvor vi begiver os ud på vandet med kano og kajak. Her følger vi med Gudenåens strømme gennem det varierende landskab og overnatter sammen på primitiv vis på lejrpladser langs bredderne. Efter fire dages eventyrlig padleoplevelse lander vi hjemme ved højskolens søbred.

Tour de Denmark med ude i stalden

Praktisk omkring udstyr
Der er noget specielt ved at vandre med få ejendele og kun medbringe det, man har brug for. Specielt på vandreturen bliver vægten og volumen af bagagen meget tydelig. Og en rygsæk skal udover personligt udstyr være rummelig for gruppens udstyr som telt, kogegrej, mad og lejrslagningsudstyr.

På vandet er vægten ikke afgørende – det er derimod vandtætheden. Skolen har tønder med supplering af plastsække eller også må man selv investere i et par drybags.

Det bliver et eventyr med magiske øjeblikke i bålets skær, sang blandt trækroner, udsigter over dale og vandspejlet ved din side.

Tour de Denmark med ude i stalden

Fakta

Rejsen tilbydes i efteråret 2021 og foråret 2022.

Pris: 1500 kr. inkl. måltider, transport og overnatning.

Brug prisberegneren til at finde ud af hvad dit højskoleophold vil koste med denne studierejse.