Familiekursus friluft og idraet

 

Friluftsliv og idræt (Familiekursus)

30. juni 6. juli 2019

Silkeborg Højskoles idrætsfaciliteter og Søhøjlandets søer, vidtstrakte skove og bakkede landskaber danner rammen om en aktiv uge for børn og voksne i alle aldre.

Familiehøjskole er en unik ferieform for børn og deres voksne. Vi byder velkommen til børn, forældre, bedsteforældre, onkler, tanter, fætre og voksenvenner, der her har mulighed for at opleve en uge med fagligt indhold og fysisk udfoldelse. Børn skal være fyldt 7 år for at deltage, og der er særlige udfordringer tilpasset børn fra 13 år og op.

PROGRAM
Friluftsliv og idræt er en uge med fokus på fælles familieoplevelser. I løbet af ugen vil vi udforske det midtjyske Søhøjland og benytte alle skolens idræts- og friluftslivsfaciliteter. En stor del af programmet vil naturligvis foregå udendørs i det danske sommervejr, og hver eftermiddag vil der være mulighed for sjov og leg i højskolens store svømmehal.

WORKSHOPS
Kurset er bygget op omkring en serie workshops, som alle deltagere kommer igennem i løbet af ugen. Det kan fx være Kano, Bål og mad, Leg og bevægelse, Find vej eller andre spændende temaer med friluftsliv og idræt i centrum. Det færdige program ligger klar fem uger før kursusstart.

FÆLLESOPLEVELSER
Alle dage begynder med fælles morgensamling, og derefter følges vi i mindre hold ud på de forskellige workshops. Børn er altid på samme hold som deres voksne. Ugens program byder også på en hyggelig fællesudflugt samt spændende foredrag. Om aftenen samles vi om bl.a. fællessang og musik, spil og leg, godnathistorier og en fornøjelig festaften for store og små.

Maren Gadegaard, Inger Demant og Søren Skovgaard, højskolelærere

 

Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Tilmelding

Tilmelding

Praktisk og priser

Få mere information om priser, ankomsttider og kontaktoplysninger her.

Faciliteter

Læs mere om højskolens værelser, faglokaler og naturen rundt om højskolen.

Højskolens køkken

Læs mere om maden, der bliver serveret på højskolens sommerkurser.