fbpx
Familiekursus friluft og idraet

 

Friluftsliv og idræt

25. juni 1. juli 2023 

Silkeborg Højskole danner rammen om en uge med fokus på fælles familieoplevelser for børn, unge og voksne. Mærk glæden ved bevægelse og socialt fællesskab i en højskoleuge sprængfyldt med sjov og fysisk udfoldelse.

Familiehøjskole er en unik ferieform, der byder på samvær med dem, du holder af og fællesskab med andre børn og voksne. Sammen nyder vi godt af højskolens fantastiske faciliteter og Søhøjlandets betagende natur med blanke søer, vidtstrakte skove og bakkede landskaber i et program, der med garanti fænger alle aldre.

Vi skal synge en masse fællessange fra højskolesangbogen, danse, spille bold, høre fortællinger, svømme, på skovtur, ro i kano (om vejret er med os), vandre, måske lave mad over bål, stå på SUP boards og afprøve vores mobile udendørs sauna og meget, meget mere! I løbet af ugen får vi besøg af en eller flere spændende oplægsholdere, der vil tage børn og voksne med på en inspirerende rejse. Hold øje med hjemmesiden, da vi forventer at opdatere med disse navne i takt med at vi har landet aftalerne.

Programmet er bygget op, så I får flest mulige oplevelser sammen som familie, men der bliver også tid og rum til at finde hinanden på tværs, tage en pause eller tage initiativ til fælles aktiviteter. Nogle aftener vil der være et specielt tilrettelagt voksenprogram med stof til eftertanke.

Vi glæder os til at byde både børn, forældre, bedsteforældre, onkler, tanter, fætre og voksenvenner velkommen til en uforglemmelig sommeruge med fagligt indhold og fysisk udfoldelse.

PROGRAM
Hver dag begynder med en all-you-can-eat-højskolemorgenbuffet. Herefter går vi alle til morgensamling, der ledes af en lærer, og tager afsæt i højskoleånden samt sange fra højskolesangbogen.

Dagene er bygget op omkring en række workshops, som I alle kommer igennem i løbet af ugen. Børn er altid på samme hold i løbet af dagen som deres voksne, da vi ønsker at I skal få nogle uforglemmelige oplevelser sammen.

Aftenprogrammet spænder vidt fra fællessangaften og dagligstuehygge til sjove aktiviteter for store og små. Vi runder hver dag af med en godnathistorie for de mindste, der indhyllet i bløde dyner får ro i hoved og krop oven på dagens eventyr. For de mellemste og ældste børn, der stadig har energi til mere byder aftenerne på særligt tilrettelagte aktiviteter, mens de voksne forkæles med fx ølsmagning, kunst-rundvisning og SUP-padling på søen.

TEMPO OG RO
Ugen byder også på en hyggelig grillaften, fællessang og musik, spil og leg samt en fornøjelig festaften for store og små.

I vil helt sikkert også finde rum og tid til bare at være, læne jer tilbage, lade jer inspirere, tage initiativ eller udforske højskolens muligheder på egen hånd og i eget tempo.

Vi glæder os til at byde både børn, forældre, bedsteforældre, onkler, tanter, fætre og voksenvenner velkommen til en uforglemmelig sommeruge med fagligt indhold og fysisk udfoldelse.

Kursusledere er Rasmus Simonsen og Aiva Roga, højskolelærere

Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Friluftsliv og idræt 2023

Friluftsliv og idræt 2023

Praktisk og priser

Læs om priser, betaling, afbudsregler mv. gældende for sommerkurser.  

værelser og Faciliteter

Læs om værelser, undervisningslokaler og naturen der omgiver højskolen.

Højskolens køkken

Læs om maden vi serverer på højskolens sommerkurser.