Gejst

02. – 06. august 2020

Et sommerkursus fyldt med stjernestunder – fordybelse, fart og frihed på Silkeborg Højskole. Kom og bliv begejstret til 100 timers intensiv højskole.

Har du fortrudt, du aldrig kom på højskole, eller ved du ikke hvad du vil i dit sabbatår? Overvejer du et pitstop, eller trænger du bare 100 timers intenst fællesskab, nærvær, fordybelse, latter og højskolesang? Så er Gejst lige noget for dig!

I løbet af fire dage kan du smage på højskolelivet gennem et af seks spor. Gå i dybden med kajak, ølbrygning, eksistentielle diskussioner, grafik, boldspil eller Nak og æd. Sporene arrangeres af en flok engagerede tidligere elever fra Silkeborg Højskole, der hver især brænder for deres niche, og vil dele ud af deres ekspertviden på området. 

Mere information om sporene følger snarest.

GEJST TIL ALLE
Du følger dit spor gennem alle fem dage, så du får tid til at komme helt i dybden med dit valgte emne. Du får selvfølgelig også masser af fællesskab og højskoleliv med i pakken. Gejst er spækket med skøn højskolesang, fællesskab, inspirerende oplæg og musikalske oplevelser, inden vi runder ugen af med en fest af dimensioner. 

PRISER
Deltagelse på Gejst og indkvartering på dobbeltværelse koster kun 1450 kr. Ønsker du at bo på enkeltværelse er prisen 2200 kr.

Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Tilmelding

Tilmelding

Faciliteter

Læs mere om højskolens værelser, faglokaler og naturen rundt om højskolen.

Højskolens køkken

Læs mere om maden, der bliver serveret på højskolens sommerkurser.