fbpx

Gejst 2023

30. juli – 03. august 2023

100 timers intensiv højskole fyldt med stjernestunder, fordybelse, fart og frihed.

På sommerkurset Gejst smider Elevforeningen lærerne ud og låner Silkeborg Højskole i fem dage med alt hvad et højskoleophold indebærer. De får hjælp af Truppen, der består af en flok passionerede tidligere elever, der vil afvikle seks forskellige spor inden for det, de brænder allermest for. Du vælger dig ind på et spor og følger det i alle fem dage, så der bliver tid til at gå helt i dybden eller måske opdage det for første gang.

I et tætpakket program finder vi selvfølgelig også tid til hængekøje-hygge og fællessang med nye og gamle venner.

Gejst er for dig, der vil tilbage og besøge din gamle højskole og måske prøve noget af det, du ikke nåede, mens du gik her. Gejst er for dig, som måske bare aldrig kom afsted eller dig, som gerne vil have en smagsprøve på hvad højskole er – Gejst er nemlig en kopi af et helt højskoleophold på fem dage. Uanset om du er til fart, fordybelse eller fest byder Gejst på en maggiterning af alt det bedste et højskoleliv har at byde på.

GEJST TIL ALLE
Du følger dit spor gennem alle fem dage, så du får tid til at komme helt i dybden med dit valgte emne. Du får selvfølgelig også masser af fællesskab og højskoleliv med i pakken. Gejst er spækket med skøn højskolesang, fællesskab, inspirerende oplæg og musikalske oplevelser, inden vi runder ugen af med en fest af dimensioner.

PÅ SPORET
15. marts kl. 12 offentliggør vi årets Gejst-spor og åbner for tilmeldingerne til kurset. Stay tuned!

Praktisk og priser

Læs om priser, betaling, afbudsregler mv. gældende for sommerkurser.

Faciliteter

Læs mere om højskolens værelser, faglokaler og naturen rundt om højskolen.

Højskolens køkken

Læs mere om maden, der bliver serveret på højskolens sommerkurser.