fbpx
Loading Events

« All Events

Åben Højskole: USA og verden efter valget. Foredrag med Clement

20. nov. kl. 19:30 - 21:00

Free

Efter det amerikanske præsidentvalg i november kan USA’s globale rolle være så forandret, at Europa vågner op i en helt ny verdensorden, som ingen statsledere reelt er forberedt på. Samtidig er virkeligheden i skred: Både når det gælder klima, biodiversitet og teknologi truer tempoet i udviklingen med at løbe fra politikerne, der står overfor et stadig mere rastløst vælgerkorps.

Det ligner science fiction, men det er virkelighed. Og de sidste 10 års politiske turbulens og drama – også i Danmark – er kun lige begyndt.

Så klart lyder det i analysen fra Clement Kjersgaard. Efter selve foredraget er der afsat god tid til spørgsmål og svar.

Om Clement 
Clement Kjersgaard (f.1975) startede en lokalradio i Aarhus som 11-årig, som 16-årig drog han til Hong Kong for at gå på gymnasiet og som 18-årig blev han optaget på Universitetet i Oxford. Han var 35, da han modtog Publicistprisen (han har også modtaget den Berlingske Journalistpris, var den første modtager af Hal Koch-prisen og hans tv-programmer har modtaget tre TV-Priser). Grundlægger af magasinerne RÆSON og ÆRA samt manden bag Danmarks Vidensfestival. Han har arbejdet indgående med amerikansk politik siden 2002, bl.a. i tv-programmerne “Clement i Amerika” og “7 døgn med Trump og Clinton”. Læs mere her: www.kjersgaard.com

Foredraget er arrangeret i samarbejde med Nyhedsmagasinet RÆSON, der har et særligt tilbud til tilhørerne: https://www.raeson.dk/tilbud/

Arrangementet er åbent for alle, og tilmelding er ikke nødvendig.

Foto: Tommy Frost

Details

Date:
20. nov.
Time:
19:30 - 21:00
Cost:
Free

Organizer

Silkeborg Højskole
Phone
86 82 29 33
Email
info@silkeborghojskole.dk
View Organizer Website

Venue

Silkeborg Højskole
Platanvej 12
Silkeborg, 8600 Danmark
+ Google Map