rejser

Her får du hele pakken 

Alle vores højskoleophold indeholder en studierejse. Derudover har du mulighed for at tilvælge en explorerrejse til Canada, New Zealand, Nepal, Cuba eller Malawi. Vi rejser på åbne billetter, så har du mod på mere, kan du og dine rejsekammerater også fortsætte eventyret på egen hånd.

Alle vores højskoleophold indeholder en studierejse. Nogle studierejsers indhold passer særligt godt til nogle af vores hovedfag, men du kan frit vælge mellem dem, vi tilbyder. Studierejserne har forskellig pris.

STUDIEREJSER EFTERÅR 2020

Bemærk at hovedfaget FRILUFTSLIV i efteråret desuden indeholder en rejse til Norge.

På friluftstur i søhøjlandet

En tur i to dele, hvor vi oplever noget af Danmarks smukkeste natur. Enten for fuld fart eller nede i gear fordybet i det helt enkle liv i det fri.

Indien

Vi skal opleve Indien – verdens største demokrati – og mødes med inderne på denne studierejse.

Palæstina

Palæstina

Studierejse med kurs mod Mellemøsten og fokus på politik og kultur. Turen er et møde med dem, det handler om og en rejse ind i gæstfrihed, håb og frustration.

Tour de Denmark ved vesterhavet

Tour de Danmark

Tag med på et interkulturelt road trip til Danmarks ydre afkroge, kendte kulturelle højborge og blinde vinkler.

STUDIEREJSER FORÅR 2021

Norge – vinterfjeld og snehuler

I Norge står vi på ski over det hvide vinterfjeld og graver vores egne hyggelige snehuler, som vi overnatter i. Det er varmere end du tror.

Palæstina

Palæstina

Studierejse med kurs mod Mellemøsten og fokus på politik og kultur. Turen er et møde med dem, det handler om og en rejse ind i gæstfrihed, håb og frustration.

Ultraman+Mt.-Fuji=JAPAN. Foto: Emran Kassim

Japan

Japan har det hele! Fra det hektiske og intense Tokyo til den rolige og uforstyrrede hverdagsliv i Osaka. Rejs med os og oplev Japansk musik og idræt.

Tour de Denmark ved vesterhavet

Tour de Danmark

Tag med på et interkulturelt road trip til Danmarks ydre afkroge, kendte kulturelle højborge og blinde vinkler.

Explorer-rejser

Explorerejsen ligger i forlængelse af dit højskoleophold. Under højskoleopholdet forbereder du dig til rejsen i en del af dine fagtimer. Vi rejser på åbne billetter, så når fællesrejsen er ovre kan du fortsætte på egen hånd. Vi tilbyder forskellige rejseprojekter forår og efterår.

New Zealand Explorer

Efterår 2020 Et frilufts- og rejseprojekt for dig, der vil på højskole, men også drømmer om at rejse jorden rundt. På højskoleopholdet forberedes rejsen – fysisk og teoretisk. Herefter tre ugers rejse i New Zealand, især med havkajak og trekking. Rejsen “down under” kan efter de tre uger fortsættes på samme flybillet med stop-overs efter eget valg.

Nepal Explorer

Efterår 2020 Tag med på dit livs eventyr til Nepal og oplev uspolerede landskaber, hinduistiske templer, krydret mad, engagerede ildsjæle – og et folkefærd du aldrig glemmer.  Undervejs skal vi med kamera og blok i hånden fortælle deres historier i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp.

Canada Explorer

Forår 2021 Følg i fodsporene på indianere, pelsjægere og guldgravere. Sejl i havkajak og se spækhuggere. Vandring i vildmarken og mød bjørn. Med andre ord: Canada Explorer! fem måneders træning og forberedelse på højskolen, tre ugers explorer-tur i det vestlige Canada samt vidererejse i mindre grupper på egen hånd i Canada, USA eller Mellemamerika.

Malawi Explorer

Forår 2021 Tag med på dit livs eventyr og oplev det Afrika, som kun få turister ser. Vi skal cykle rundt i landet, bo hos lokale familier og opleve hverdagen og gæstfriheden helt tæt på. Undervejs deler vi vores oplevelser i samarbejde med Verdens Bedste Nyheder. Kom tæt på naturen, kulturen, landsbylivet og hinanden i en rejse udover det sædvanlige.

Next stop Østeuropa

Forår 2021 Tag med på tog-eventyr gennem det historiske Østeuropa. Start og slutdestination er fastlagt på forhånd – men undervejs lader vi eventyrlysten og spontaniteten sætte retningen for os.

Mange hundrede unge har været på rejse med højskolen i tidens løb. Vi bestræber os på, at din rejse giver dig uforglemmelige oplevelser og perspektiv på tilværelsen.

Det var mit livs rejse! Hele vejen var der styr på tingene, og jeg har fået oplevelser og venskaber for livet!

Andreas Jensen

Min rejse var mit livs største oplevelse. Jeg rejste på en mere autentisk måde, end jeg kunne have fået på nogen anden måde. Jeg tænker tilbage på min rejse hver dag, for den har virkelig sat dybe spor i mig og desuden præget mit valg af videregående uddannelse den dag i dag.

Stefanie Jolak

Jeg har sjældent været på en mere tætpakket rejse og oplevet så meget på bare 10 dage. Her var der møder med mennesker, oplæg, besøg og udflugter, som rakte langt ud over, hvad jeg ellers ville have haft mulighed for på egen hånd.

Emma Morel

Visualisering af højskoleophold med rejser

Højskoleopholdet indeholder en studierejse, hvor du selv kan vælge destinationen. For hovedfaget friluftsliv er der om efteråret en ekstra studierejse med Norge som fast rejsemål. Vælger du en explorerrejse, ligger den i forlængelse af højskoleopholdet.

Fag