fbpx
rejser

Her får du hele pakken 

Alle vores højskoleophold indeholder en studierejse, som du vælger ved tilmelding.
Derudover har du mulighed for at tilvælge en explorerrejse, der afslutter dit højskoleophold med manér.

STUDIEREJSER EFTERÅR 2023

Norgeseventyr

Den vilde, uberørte, storslåede natur danner rammen om dette eventyr, hvor vi skal sejle, padle, vandre, gå på gletcher og nyde livet højt mod nord.

Tour de Denmark ved vesterhavet

Ghana

Tag med på opdagelse i Ghana. Vi lander ved guldkysten og rejser ind i landet gennem kolonihistorie, udviklingsarbejde, musik og dans og når helt ud til de små landsbyer, hvor vi møder det gæstfri Ghana.

Memphis / New Orleans

Tag med til sydstaterne i USA, hvor vi skal besøge byerne Memphis i staten Tennessee og New Orleans i staten Louisiana.

Tour de Denmark ved vesterhavet

Destination balkan

Tag på en stærk rejse ind i Balkans blodige historie, når vi sammen skal afdække årsagerne bag konflikten, der opløste Jugoslavien og undersøge hvad mulighederne er for fremtiden.

STUDIEREJSER FORÅR 2024 

Tour de Denmark ved vesterhavet

Kenya

Kom med Silkeborg Højskole helt tæt på Kenya, kontrasternes land.

Indien

Indien er arnested for verdensreligionerne hinduisme og buddhisme og er samtidig et land i hastig udvikling. Det går ikke stille af sig.

Palæstina

israel og Palæstina

Studierejsen er en eksistentiel dannelsesrejse i gæstfrihed, håb og frustration – i et område, hvor politik, historie og religion er viklet uløseligt ind i hinanden.

Norges vinterfjeld

Tag med til Norges sneklædte vinterlandskab. Her skal vi bo i hytter og bruge dagene på at lære at gå på ski, så vi kan bevæge os gennem de storslåede landskaber.

Danske bryggerier og nordisk mad

Find din indre gastronomiske eventyrer frem og kom med på en velsmagende fordybelsestur i Danmarks fantastiske mad- og ølkultur.

Explorer-rejser

Explorerejsen ligger i forlængelse af dit højskoleophold. Under højskoleopholdet forbereder du dig til rejsen i en del af dine fagtimer. Vi rejser på åbne billetter, så når fællesrejsen er ovre kan du fortsætte på egen hånd. Undtaget er Nepalrejsen, der afsluttes med et fælles formidlingsprojekt i Danmark. Vi tilbyder forskellige rejser forår og efterår. 

Nepal Explorer

Efterår 2023
Tag med på dit livs eventyr og oplev uspolerede landskaber – og et folkefærd du aldrig glemmer.

Canada Explorer

Forår Forår 2024
Canada Explorer-rejsen er nationalparker, regnskovsjungle, sneklædte højdedrag og dybe, krystalklare bjergsøer.

Colombia Explorer

Forår 2024
Få bl.a. et unikt indblik i den mere end 50 år lange konflikt mellem latinamerikas største paramilitære oprørsgruppe FARC og den colombianske regering.