rejser

Her får du hele pakken

Alle vores højskoleophold indeholder en studierejse. Derudover har du mulighed for at tilvælge en explorerrejse, der afslutter dit højskoleophold med manér.

STUDIEREJSER FORÅR 2021

På grund af COVID19-situationen, der skaber ny usikkerhed på verdensplan, har vi valgt at aflyse alle vores flyrejser – foreløbig til og med foråret 2021. I stedet tager vi på spændende rejseeventyr til lands og til vands i og omkring Danmark. Fra foråret 2022 håber vi, at situationen igen gør det muligt at rejse længere ud i verden.

Danske bryggerier og nordisk mad

Find din indre gastronomiske eventyrer frem og kom med på en velsmagende fordybelsestur i Danmarks fantastiske mad- og ølkultur.

Sejlertogt i det sydfynske øhav

10 dages opdagelsesrejse til havs i Lillebælt og det Sydfynske Øhav. Vi sejler i Meginjoller med kystgarn, årer og vind i håret.

Grænseland

10 dage med udforskning af grænselandet mellem Danmark og Tyskland. En rejse med fokus på minoriteter, mindretal og multikulturelle møder.

Destination X

Destination X er et levende brætspil. Danmark er spillepladen, og du er en af brikkerne. Vi leder efter spor til vores destination i gådefulde afkroge af Danmark.

Søhøjlandet

Oplev Søhøjlandet fra nye vinkler i et 10 dages natureventyr med vandring, kano, kajak og overnatning ved søbredden.

STUDIEREJSER EFTERÅR 2021

På grund af COVID19-situationen, der skaber ny usikkerhed på verdensplan, har vi valgt at aflyse alle vores flyrejser – foreløbig til og med foråret 2021. I stedet tager vi på spændende rejseeventyr til lands og til vands i og omkring Danmark. Fra foråret 2022 håber vi, at situationen igen gør det muligt at rejse længere ud i verden.

Grænseland

STUDIEREJSER FORÅR 2022

Palæstina og Israel

Studierejse med kurs mod Mellemøsten og fokus på politik og kultur. Turen er et møde med dem, det handler om og en rejse ind i gæstfrihed, håb og frustration.

Explorer-rejser

Explorerejsen ligger i forlængelse af dit højskoleophold. Under højskoleopholdet forbereder du dig til rejsen i en del af dine fagtimer. Vi rejser på åbne billetter, så når fællesrejsen er ovre kan du fortsætte på egen hånd. Vi tilbyder forskellige rejser forår og efterår.

Norge Explorer

Forår 2021 + Forår 2022
Den vilde, uberørte natur danner rammen om dette eventyr, hvor vi bl.a. skal sejle, vandre og gå på gletcher.

Folkemødet

Forår 2021 + Forår 2022
Tag med dine højskolekammerater til Folkemøde på Bornholm.

Next stop Østeuropa

Forår 2021 +Forår 2022
Tag med på tog-eventyr gennem det historiske Østeuropa. Undervejs lader vi eventyrlysten sætte retningen.

Vinterfjeld Explorer

Efterår 2021
I Norge står vi på ski over det hvide vinterfjeld og overnatter bl.a. i hyggelige snehuler.

Nepal Explorer

Efterår 2021
Tag med på dit livs eventyr og oplev uspolerede landskaber – og et folkefærd du aldrig glemmer.

Min rejse var mit livs største oplevelse. Jeg rejste på en mere autentisk måde, end jeg kunne have fået på nogen anden måde. Jeg tænker tilbage på min rejse hver dag, for den har virkelig sat dybe spor i mig og desuden præget mit valg af videregående uddannelse den dag i dag.

Stefanie Jolak

Jeg har sjældent været på en mere tætpakket rejse og oplevet så meget på bare 10 dage. Her var der møder med mennesker, oplæg, besøg og udflugter, som rakte langt ud over, hvad jeg ellers ville have haft mulighed for på egen hånd.

Emma Morel