rejser

Her får du hele pakken

Alle vores højskoleophold indeholder en studierejse. Derudover har du mulighed for at tilvælge en explorerrejse, der afslutter dit højskoleophold med manér.

STUDIEREJSER EFTERÅR 2022

Danske bryggerier og nordisk mad

Find din indre gastronomiske eventyrer frem og kom med på en velsmagende fordybelsestur i Danmarks fantastiske mad- og ølkultur.

Sejlertogt i lillebælt

10 dages opdagelsesrejse til havs i Lillebælt. Vi sejler i Meginjoller med kystgarn, årer og vind i håret.

Palæstina

israel og Palæstina

Studierejse med kurs mod Mellemøsten og fokus på politik og kultur. Turen er et møde med dem, det handler om og en rejse ind i gæstfrihed, håb og frustration.

Destination Østeuropa

Tag med på bus -og togrejse gennem det gamle Europa. Ruten går gennem overdådig natur, små uopdagede landsbyer og storbyer med gamle borge og betonbyggeri.

Søhøjlandet

Oplev Søhøjlandet fra nye vinkler i et 10 dages natureventyr med vandring, back to basics-aktiviteter, outdoor sport og overnatning under stjernerne.

STUDIEREJSER FORÅR 2023

norge

Vi tager på eventyr i Norge. Studierejsen er under udvikling.

Kenya

En studietur til Kenya er svær at ryste af sig. Vi taler af erfaring og kan slet ikke vente med at komme derned igen i foråret 2023 efter en lang pause.

Destination Østeuropa

Destination X

Destination X er et levende brætspil. Danmark er spillepladen, og du er en af brikkerne. Vi leder efter spor til vores destination i gådefulde afkroge af Danmark.

Explorer-rejser

Explorerejsen ligger i forlængelse af dit højskoleophold. Under højskoleopholdet forbereder du dig til rejsen i en del af dine fagtimer. Vi rejser på åbne billetter, så når fællesrejsen er ovre kan du fortsætte på egen hånd. Vi tilbyder forskellige rejser forår og efterår.

Vinterfjeld Explorer

Efterår 2022
I Norge står vi på ski over det hvide vinterfjeld og overnatter bl.a. i hyggelige snehuler.

Nepal Explorer

Efterår 2022
Tag med på dit livs eventyr og oplev uspolerede landskaber – og et folkefærd du aldrig glemmer.

Canada Explorer

Forår 2023
Canada Explorer-rejsen er nationalparker, regnskovsjungle, sneklædte højdedrag og dybe, krystalklare bjergsøer.

Palæstina

Israel og Palæstina Explorer

Forår 2023
Kom bag om mediernes fortællinger om Israel/Palæstina-konflikten og mød de mennesker, det handler om.

Folkemødet

Forår 2023
Tag med dine højskolekammerater til Folkemøde på Bornholm.

Min rejse var mit livs største oplevelse. Jeg rejste på en mere autentisk måde, end jeg kunne have fået på nogen anden måde. Jeg tænker tilbage på min rejse hver dag, for den har virkelig sat dybe spor i mig og desuden præget mit valg af videregående uddannelse den dag i dag.

Stefanie Jolak

Jeg har sjældent været på en mere tætpakket rejse og oplevet så meget på bare 10 dage. Her var der møder med mennesker, oplæg, besøg og udflugter, som rakte langt ud over, hvad jeg ellers ville have haft mulighed for på egen hånd.

Emma Morel