Faciliteter

Silkeborg Højskole er en moderne højskole med gode rammer for undervisning, fællesskab og kreative såvel som fysiske aktiviteter.

Vi har et nyt musikhus med lydstudie, musiksal, teatersal, øvelokaler og kunstværksteder, hvor der er plads til at lege med kreativiteten.

Vi har egen svømmehal, idrætshal og fitnesslokale samt massevis af udendørsfaciliteter, blandt andet en dobbelt beach volley bane og en naturplads med et stort bålhus og shelter samt kajakker og kanoer. Højskolen ligger lige ned til Silkeborg Langsø, så der er rig mulighed for at udforske naturen omkring Søhøjlandet både til lands og til vands.

Spisesalen sætter rammerne for dagens tre fælles måltider, mens dagligstuens bløde møbler giver plads til hygge, snak og afslapning.

Værelserne er nyrenoverede. De fleste deler værelse med en anden, men der er også mulighed for at bo alene. Du får et værelse med egen seng, skrivebord, skabsplads samt et lille område med håndvask og spejl.

Du er altid velkommen forbi højskolen, hvis du vil se faciliteterne og høre mere om kurserne. Du kan booke en rundvisning her.

Arrangementer på Højskolen

  1. Åben Højskole: Til alle os, der elsker Tove

    23. okt. kl. 19:30 - 21:00
  2. Åben Højskole: RulleMaries Roadshow

    13. nov. kl. 19:30 - 22:00
  3. Forårsseminar: Én på eksistensen – Livsmod og dødsdrift

    6. mar. 2020 kl. 9:15 - 15:30