fbpx

Kajak, Havkajak og kajakpolo

Følelsen af frihed midt på Silkeborgsøerne kan du få i en havkajak. En havkajak er et sublimt fartøj, der er kendetegnet ved god stabilitet, men samtidig er havkajakken levende og teknisk krævende. Derfor træner vi bl.a. kæntringer, balance, ruller, padleteknik og redningsøvelser.

Når vandtemperaturen bliver over 10 grader, nyder vi vandet på Silkeborg Langsø. Alt efter årstid vil du smage både klorvand, ferskvand og saltvand, men målet er, at du kan holde dig på ret køl, også i bølger og hård vind. Undervisningen i havkajak giver dig mulighed for at lære at sejle alene som kajakroer.

Når vandet er køligere, trækker vi ind i højskolens svømmehal og arbejder med boldspillet kajakpolo, der både er teknisk og fysisk udfordrende og sjovt. Kajakpolo er en holdsport med masser af fysisk kontakt. Du skal derfor lære at mestre såvel kajakken som boldspillet. Det øver vi gennem øvelser i teknik, samarbejde og leg.

Vil du opleve roen på Silkeborg Langsø, muligheden for at blive et med dit fartøj og udfordringer med dine kammerater, er valgfagene Kajak, Havkajak og Kajakpolo for dig.

Rasmus Simonsen

Rasmus Simonsen

Underviser

Michael Rasmussen

Michael Rasmussen

Underviser

Dan Halkiær Andreasen

Dan Halkiær Andreasen

Underviser