fbpx
Palaestina moske set gennem pigtråd

Studie­rejse
            memphis/new orleans

 

Tag med til sydstaterne i USA, hvor vi skal besøge byerne Memphis i staten Tennessee og New Orleans i staten Louisiana. Turen vil være en indføring i den amerikanske kultur, hvor vi skal opleve samfundet igennem sportsbegivenheder, koncerter, restaurantoplevelser, ølkultur og det politiske spændingsfelt imellem Trump og Biden.

Palaestina jødisk dreng ved graedemuren

HIGHWAY 61
Vi skal køre i biler fra Memphis til New Orleans på Highway 61 bedre kendt som “The Blues Highway”. På rigtig mange måder minder USA om noget vi kender herhjemmefra, men på mange andre måder er det helt anderledes. Hvorfor skal man være 21 for at købe en Bud Light, når man må køre bil som 16-årig og købe en shotgun på gaden som 18-årig?

Vi kan ikke sige, at vi har været i USA, men at vi besøgt sydstaterne, som blot er en lille fraktion af det kæmpe land, der består af 50 stater med hver deres lovgivning. 

THE BIRTHPLACES OF BLUES AND JAZZ

Memphis er kendt som “The birthplace of the blues” med navne W.C. Handy, B.B. King og Elvis, mens New Orleans er kendt som “The birthplace of Jazz” med navne som Louis Armstrong, Dr. John og Sidney Bechet.

Vi skal stå på Memphis station og læse Johannes V. Jensen. Vi skal sejle på the great Mississippi River og høre traditionel jazz, mens vi spiser barbecue ribs og drikker Coke af et stort rødt plastkrus fyldt med isterninger.

Tilmeld dig

Tilmeld dig

Fakta

Rejsen tilbydes i efterårssemesteret 2023 (19.– 28. september).
Pris: 11.000,- kr. inkl. fly, overnatning, transport og aktiviteter. Du skal selv betale mad og eventuelle vaccinationer.

Brug prisberegneren til at finde ud af hvad dit højskoleophold vil koste med denne rejse.

Prisstigninger på udlandsrejser
Grundet usikkerhed omkring stigende transportudgifter skal alle rejsepriser tages med forbehold. Vi bestræber os på at tilpasse de samlede udgifter til de ændrede omstændigheder, men der kan blive tale om en mindre merudgift, som vil blive varslet i god tid inden afrejse.

Simon Nielsen

Simon Nielsen

Rejselærer

Mads Mygind

Mads Mygind

Rejselærer

Rasmus Asmussen

Rasmus Asmussen

Praktikant