fbpx
Palaestina moske set gennem pigtråd

Studie­rejse

new york / washington

I efteråret 2024 går turen til New York og Washington. I denne periode er USA i fuld gang med at køre valgkamp – den næste præsident skal vælges d. 5. november 2024, og der er meget vi skal undersøge.

Palaestina jødisk dreng ved graedemuren

Vi lander i New York, the Big Apple, hvor vi bruger de første par dage på at bevæge os rundt i den by mange af os har set på film utallige gange. Vi skal besøge Frihedsgudinden og forstå noget af USAs tidlige immigranthistorie. Vi skal slentre igennem Manhattan og gå med den obligatoriske ‘coffee to go’, mens de gule taxier og et mangfoldigt menneskehav strømmer forbi. Vi skal undersøge kultur, musik og hvordan USA på godt og ondt har været centrum for vestens begejstring i mange år.

Herefter sætter vi kursen mod Washington D.C. Fra Lincoln Memorial skal vi ud over dét sted, hvor tusindvis af mennesker har været samlet i historiens løb. Vi skal besøge nogle af de historiske bygninger og ikke mindst undersøge, hvordan valget påvirker den almindelige amerikaner. Hvis vi er heldige kan vi måske deltage i et ‘Election rally’.

Tilmeld dig

Tilmeld dig

Fakta

Rejsen ligger i efteråret 2024.

Periode: Uge 38-39 / 17. – 26. september.

Pris: 13.000,- kr. inkl. fly, overnatning, transport og aktiviteter. 

Brug prisberegneren til at finde ud af hvad dit højskoleophold vil koste med denne rejse.

Prisstigninger på udlandsrejser
Grundet usikkerhed omkring stigende transportudgifter skal alle rejsepriser tages med forbehold. Vi bestræber os på at tilpasse de samlede udgifter til de ændrede omstændigheder, men der kan blive tale om en mindre merudgift, som vil blive varslet i god tid inden afrejse.

 

rejselærere

Inger Demant

Thomas Hundebøll