fbpx

Højskolesangbogen – steder

16. – 22. juni 2024

Velkommen til en skøn uge med sang fra Højskolesangbogen med temaet Steder. Sammen vil vi udforske sammenhængen mellem musik og rum samt zoome ind på højskolesangbogens forfatteres og komponisters omgivelser.

Hvad fortæller højskolesangbogen os om steder i livet og i landskabet? Hvor stammer sangene fra? Og hvordan påvirker sangene de steder, hvor de synges? Det skal vi udforske samme.

Glæd dig til et spændende program, der byder på koncerter, foredrag og refleksion. Selvfølgelig krydret med masser af fællessang og andet godt fra højskolelivet.

PROGRAM
Vi starter hver dag med eksistentielle og musikalske inputs ved den daglige morgensamling. Aftenprogrammet byder bl.a. på quiz-aften og afslutningsfest, og ugen igennem skal vi nyde god mad og inspirerende samvær. Højskolens svømmehal vil være åben til morgensvømning.

Vi glæder os over at kunne præsentere et spændende og bredt sammensat program, som blandt andet indeholder en sang-safari, hvor vi skal rundt i landskabet og synge de sange som hører til egnen.

Vi skal høre spændende foredrag, opleve sanselige koncerter samt reflektere over de steder, som har haft betydning i vores eget liv. Mest af alt skal vi skabe højskole sammen med alt, hvad det indebærer af ture i det smukke Søhøjland, fællesskab, fortællinger og ikke mindst fællessang fra Højskolesangbogen.

Kursusledere er:
Anna Bilde, højskolelærer, sanger og sangskriver og
Anne Odgård Eyermann, musiker, sangskriver, medlem af sangudvalget for Højskolesangbogens 19. udgave.

Der tages forbehold for ændringer i programmet. 

PRISER
Få hele oplevelsen for 4750,- kr. Læs om øvrige priser.

Højskolesangbogen

Højskolesangbogen

Praktisk og priser

Læs om priser, betaling, afbudsregler mv. gældende for ugekurser.

værelser og Faciliteter

Læs om værelser, undervisningslokaler og naturen rundt om højskolen.

Højskolens køkken

Læs om maden vi serverer på højskolens ugekurser.