fbpx

Artist in Residence

Foto: Noelia Mora Solvez

Riv en eller flere uger ud af kalenderen for at få ro og inspiration til dit kunstneriske arbejde. Vi tilbyder kost, logi og vores faciliteter til fri afbenyttelse.

Tanken bag Artist In Residence er, at kunstnere inden for særligt billedkunst, musik, scenekunst, litteratur, religion og eksistens kan søge om ophold i enkelte dage eller uger på højskolen til gensidig inspiration. Kunstneren kan som udgangspunkt bo og spise gratis i den periode, der aftales med forstanderne.

Som modydelse er det hensigten, at kunstneren åbner op for sine processer med fx åbent atelier eller værksted, hvor højskoleeleverne kan lade sig inspirere. Der kan også være tale om workshops, en koncert eller en undervisningsgang, kunstneren tilrettelægger for højskolens elever under opholdet.

Eleverne på højskolen bor her i 4-5 måneder, og det er generelt vigtigt for os, at de kunstnere, der indgår i Artist In Recidence tager del i dét at være tilstede i det sociale på højskolen og deler deres tanker om det, de er fordybet i og brænder for.

Er du interesseret, så send os en ansøgning med en projektbeskrivelse.

Har du spørgsmål, kan du kontakte viceforstander Jan Lundum på jl@silkeborghojskole.dk